Nyheter

Länk till stallsnack samt Hellgren inför Övrevoll 6 november

Publicerad
På söndag är det V64 på Övrevoll och det ser lite halvklurigt ut på förhand. Redaktionen har pratat med tränare Tobias Hellgren som åker dit med två hästar. Intervjuerna finns också inbakade i tipsen. Längst ner hittas en länk till intervjuer som täcker V64-spelet.
jsy1n5zdh7mk2cn1kbm
Archers Ignite vid seger på Övrevoll i juni i år. Foto: @hesteguiden.com

Det ska påpekas att alla lopp går på dirttrack och banan går lite upp och ner med snäva svängar. Att ta ledningen är långt ifrån en garanti för seger och som det sett ut under hösten har det varit en del lopp som varit överpacade och då går det att komma en bra bit bakifrån.

Archers Ignite och Ede's Garrinchi får försvara stallets färger denna eftermiddag. Nedan uttalar sig Tobias Hellgren om chanserna. 

V64-2

1 Archers Ignite är missgynnad av startspåret. Förra loppet var ett steg framåt. Det var inte för inte som han inte hade startat på tio veckor innan förra starten så han har ändå gått framåt och borde nu ha gått framåt ännu mer. Förra gången mötte han Canmore och då gick han med 59,5 och vår med 66, nu skiljer det ett kilo. Har han gått fram lite så borde det hjälpa till. Om man streckar någon mer än Canmore så borde man ta med honom.

V64-3 / V4-1

1 Ede's Garrinchi hade startat i fyra veckor på raken och det var inte så mycket gnista senast. Han känns väldigt bra hemma i träning och här borde han vara med där framme, tycker man, avslutar Tobias Hellgren. 

Länk till tränarintervjuer inför V64

Everysport Norway har gjort tränarintervjuer inför V64-loppen. Ett mycket bra material som du kan hitta här