Nyheter

Kvisla = skrälltränare på V64?

Publicerad
Roy Arne Kvisla startar tre hästar på V64-spelet och vi har bra skrällfeeling överlag. Vi tog turen över stallbacken för ett "allvarligt och enskilt samtal" med Bro Park-tränaren - som låter positiv överlag.
Ingen av mina starthästar är chanslösa, kommenterar Kvisla.
xpn5dujrsr1yxs8qaxg
Snygge Dapple skräller i V64-5? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Red Coultish är tyvärr struken i V64-avslutningen, men i V64-5 har du två intressanta hästar till start i form av Realize Rock och Dapple. För oss är det här definitivt en duo som kan vinna loppet. Häller du med?

Realize Rock har löpt lite högre upp i fältet den senaste tiden vilket är positivt. Han är fin författning för dagen och fungerar väl på vinterbana. Distansen passar och med minsta klaff kan han vinna det här, säger Roy Arne Kvisla.

Dapple var jag nöjd med senast - det var ett riktigt fall framåt får man säga. Han har droppat i handicap och får här sitt optimala banunderlag. Jag är optimist, säger Roy Arne Kvisla.

I V64-inledningen sadlar du ut Cat Ballou, en treåring md kapacitet. Allt väl på den fronten?

Cat Ballou är en fin typ som gjort det bra så här långt, men på sikt är hon definitivt mer en gräshäst. Distansen är okej, men en riktigt tung bana kan jag inte se som ett plus. På visad form och fart kan hon vara ganska långt framme, avslutar Roy Arne Kvisla.