Nyheter

Kvisla om vår V4 och V5-spik

Publicerad
Som säkerligen inte undgått er kära läsare av galopptip.se så går vi stenhårt på Roy Arne Kvislas Realize Rock i V4-avslutningen över fullvuxen och mastig distans - nu ska det bara vara dags! Vad tror Kvisla?
nnacibmxkhshlyqr9qn
Nu har jag förstått att "stenen" är klar? Foto: Elina Björklund - Svensk Galopp

Men vi tar det från början. I dagens inledande lopp plockar du ut det nyttiga stoet Lushes Lashes från utvändigt startspår. Säg något?

Lushes Lashes håller fina formen, men det här är mest en nyttig genomkörare inför “Ellicat” den 18 oktober på Bro Park. Dirttrack är inget minus direkt och då hästen är gott slag vill jag kalla henne för en outsider, säger Roy Arne Kvisla.

Och vad säger du om Chinese Emperor i Silverhandicappen (V4-2)?

Chinese Emperor har varit ute och härdats mot stentufft motstånd och gjort det helt okej. Formen är intakt och det ska bli spännande att se honom på 1400 meter. Nu åker blinkersen av och sidoludden på - hoppas det har önskad effekt. Det är ett hårt test, men en liten skrällvarning är han väl värd, säger Roy Arne Kvisla.

Och vi tror stenhårt på Realize Rock i V4-avslutningen. Vad tror du?

Realize Rock är kraftigt gynnad av distansen och han jobbar mycket bra inför detta. Dirttrack är ett stort plus och startspåret spelar ingen större roll. Jag tror att han vinner det här, säger Roy Arne Kvisla.

En kommentar om tvååriga Ithaca i lopp sex (V5-3)?

Ithaca är en riktigt snygg typ som kvalade till belåtenhet. Hon lär behöva mer rutin, men på sikt kan hon bli riktigt bra, säger Roy Arne Kvisla.