Nyheter

Kvisla om V64-hästarna

Publicerad
Roy Arne Kvisla har ett par riktiga formkort till start under morgondagens V64-tävlingar på Bro Park. Det låter uppåt på vår ensamme A-häst, men minst lika bra på stallkamraten i samma lopp.
download-8
Sammanbiten tränare jagar nya vinnare! Foto: Travronden

I V64-2 tar du ut The Flamingoway som torskade som storfavorit senast. Vi var besvikna på henne. Hur känner du?

– Det är klart man vill vinna, men hon gjorde en helt okej insats som tvåa. Det som var lite negativt var att hon agerade lite grönt, men nu har hon lärt sig mer och är framsatt till det här loppet, kommenterar Roy Arne Kvisla.

Kan The Flamingoway skrälla till?

– Det tror jag. Hon är gynnad av distansen och en del av de mer betrodda får kanske problem med sträckan?

Och så då vår ensamme A-häst Dapple i V64-3. Även här var vi lite besvikna senast så det blev förlust som klar favorit. Hur är läget där?

– Tack bra. Han stretade på bra ändå senast och man ska veta att Dapple fick ge sju kilo till de som var före honom i mål. Han mår fint och den här gången plockar jag av blinkersen. Det måste vara fin vinstchans, säger Roy Arne Kvisla.

Och i samma lopp sadlar du ut gråe Man In The Moon som vi på galopptips.se tjatat om i evigheter som det känns - och detta utan att fått utdelning. När ska han få vinna lopp egentligen...? Han börjar bli dyr!

– Den här gången kanske? Han mår toppen och klarar de flesta typer av banor. Jag blir inte ett dugg förvånad om han är först av mina två i loppet, avslutar Roy Arne Kvisla.