Nyheter

Köp andelsspel och spela tillsammans

Publicerad
Om du känner att det vore roligt att vara med på ett större system utan att behöva stå för alla kostnader själv så har Svensk Galopps andelsspelsida på atg.se nu gjort en nysatsning i och med säsongen 2024. Det kunde inte ha börjar bättre – det blev succé direkt i onsdags när V4-kupongen satt direkt. På söndag är det dags igen för galopp och det finns förstås andelar till salu.
ikcf8c62aiyponavogt
Prisutdelning på Jägersro Galopp hösten 2023 med många glada människor tillsammans. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Svensk Galopps andelssida hittar du genom att klicka här. När du väl hittat den så favoritmarkera den genom att klicka på hjärtat till vänster om “favoritbutik” så blir det lättare framöver. 

Det är nödvändigtvis inte bara galoppspel som säljs utan det kan också vara till exempel V75 (trav), där det ofta finns chans till stora utdelningar också. 

undefined

En vanlig fråga är hur man ser vilka hästar som är med om man inte kan se dem direkt vid köp? Svaret är att de får spelaren i så fall veta via sin mejl dit spelkvittot alltid skickas. Många spelläggare vill ta in information in i det sista innan systemet fastställs och då är det ibland inga hästar synliga förrän vid inlämning eller strax innan dess. 

Ibland finns det en preliminär kupong som indikerar exempelvis spikval, vilket kan vara intressant. Om systemet är inlämnat så finns förstås kupongen synlig och det går, om det inte är slutsålt, att köpa andelar i ett redan inlämnat system fram till spelstopp. Vi hoppas att det blev någorlunda begripligt. Annars är alla frågor välkomna till oss på info@svenskgalopp.se (notera att det ska till Galopptips.se så kommer det rätt). 

Självklart kan du också lämna in våra egna färdigkonstruerade system via länk som du ser på varje systemsida.

undefined

 

Vi önskar lycka till med spelet!