Nyheter

Kommentarer från Kahlil De Burca!

Publicerad
Bro Park-baserade Kahlil De Burca sadlar ut en kvartett hästar under lördagens tävlingar på Bro Park och vi på galopptips.se har bra känsla. Vad säger "Burcen"...?
– Jag tycker det ser bra ut överlag, kommenterar Kahlil De Burca.
pfd1gsdu5lteqhozxg9
Ok - du vinner på söndag, men nu gäller det lördagens starthästar... Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Två tvååringar till start i V4-1. Kan du säga något om dessa?

Enge Hazard återkommer efter kastaktion och vila och för mig kan den här hästen mycket mer än hittills visat. Distansen är ett plus och startspåret utmärkt. En typisk outsider, men jag vore helnöjd om han är bland de tre främsta, säger Kahlil De Burca.

Pretty Pretty Rose var jag nöjd med i debuten och det normala är väl att hon är framsatt till det här loppet. Distansen är ett stort plus och om Atlanta har en lite sämre dag kan min häst vinna, kommenterar Kahlil De Burca.

I V4-avslutningen har vi stor tro på Augustus Caesar. Håller du med?

Augustus Caesar har mycket vikt att bära, men det är en fin och tuff typ som borde kunna hantera detta. Distansen är perfekt och han har tränat på positivt inför detta. Det mindre startfältet är också ett plus och jag tror på fin vinstchans, kommenterar Kahlil De Burca.

I tävlingsdagens sista lopp (V5-5) har väl treåriga Just Call Me Ella viss skrällchans?

Just Call Me Ellas senaste start är bara att glömma - precis allt blev fel den dagen. Hon tränar trevligt och är ute över passande distans, dessutom fick hon ett perfekt startspår. För mig är Just Call Me Ella en rolig skrällchans, avslutar Kahlil De Burca.