Nyheter

Kommentarer från Francisco Castro

Publicerad
Francisco Castro sadlar ut tre hästar under söndagens tävlingar på Bro Park och vi har bäst feeling för tvåårige Reunion Island som imponerat våldsamt så här långt och nu ska bevisa sin storhet även på grönt underlag.
– Jag tror på bra vinstchans, kommenterar Francisco Castro.
yj5tbh7esyd8umgi08n
Återförenas i vinnarcirkeln på Bro Park? Foto: Stefan Olsson - Svensk Galopp

Vad säger du om fuxige Couples i den inledande avdelningen på GS75-spelet, Nickes Minneslöpning?

Couples har skött sig helt okej i årets starter och från ett utmärkt startspår kommer han komma fint till per omgående - rygg på Duca di Como? Han älskar dirttrackbanan och även  om loppet är tufft tror jag att min häst kan vara tvåa, trea, säger Francisco Castro.

Vad säger du om tvåårige Reunion Island i GS75-4?

Reunion Island har gjort allt rätt så här långt och han är under fortsatt kraftig utveckling. Nu är det debut på gräset, men på härstamningen ska ju det bara vara en fördel. Han har varit inne på Klampenborg och jobbat och det fungerade utmärkt - ingen fara med underlaget alltså. Startspåret är perfekt och jag tror på bra vinstchans, säger Francisco Castro.

Och sen är det dags för snygge Es Raco i Bro Park Sprint Championship (GS75-5)?

Es Raco är en häst jag verkligen gillar. Han trivs på distansen och på underlaget - är dessutom i väldigt fin form för dagen. Startspåret passar och jag hoppas på en placering bland de tre främsta, avslutar Francisco Castro.