Nyheter

Kan Quagmire vinna direkt?

Publicerad
I morgon lördag har Caroline Malmborg två spännande hästar till start på V4-spelet och mest intresse av dessa, i vart fall för oss spelare, tilldrar sig Le Havre-sonen Quagmire (döpt efter en karaktär i succéserien Family Guy) som gör första starten i Bro Park-tränarens regi. Vad tror Caroline?
– Han är bra och kan vinna trots startspåret, informerar Caroline Malmborg.
z8mngluek4rcftssvhu
Jag hoppas på tio gånger pengarna! Foto: Screenrant.com

Vi börjar dock i V4-2 där du tar ut trevligt härstammade A Ragman som ännu inte fått till det riktigt. Vad säger du?

A Ragman är en riktigt stor och fin fux som jag hittills varit ganska besviken på. Han tränar nu förbättrat och det här loppet ser inte ut att vara av värsta kvalitet. Distansen är måhända i kortaste laget, men vi får ta det för vad det är. Lady Of Jazz känns svår att rå på, men tvåa ska nog min häst kunna vara, kommenterar Caroline Malmborg.

Och sedan är det dags för snygge, och svarte, Quagmire att göra sin första start för dig. Hur ser du på den här uppgiften?

Quagmire är en väldigt fin häst som gjort allt rätt i träningen inför debuten för mig. Han är kanske snäppet vassare på gräs, men vi måste ju börja någonstans. Distansen borde kunna passa och det utvändiga startspåret bör inte vara något bekymmer. Quagmire kan vinna loppet, men visst hade det känts bättre om han hade haft ett lopp i kroppen, säger Caroline Malmborg.