Nyheter

Kan Patricks treåringar utmana den store favoriten?

Publicerad
Det blir såklart tufft att rå på Madeleine Smiths Knight Of Luck, men vi har bra feeling för att antingen Black Pepper eller Lighthouse kan "sätta käppar i hjulet" på denne.
download-51_24pAR0
Black Pepper en frisk fyraprocentare? Foto: Santa Maria

Vi spikar Knight Of Luck på det mindre V64-förslaget, men på den större varianten plockar vi alltså med Patrick Wahls trevligt härstammade duo Black Pepper och Lighthouse. Varför då undrar ni? Skälen är två. Står Knight Of Luck den längre distansen och tål den vecka/vecka start?

Hu är läget med dina två hästar i V64-3? Vi tycker att båda gjorde det okej senast?

Black Pepper är en trevlig häst med bra stamtavla. Han ska ju bara klart gynnad av gräset under hovarna samt med lopp i kroppen. Distansen ska inte vara något bekymmer. Jag vill dock varna för att en hel del av mina hästar har varit i en “downperiod” så för säkerhets skull kommer jag att ta blodprov innan start. Jag tror att Black Pepper är den vassare av mina två i loppet, säger Patrick Wahl.

Lighthouse kommer också från en fin familj och det finns helt klart fart och styrka i henne. Hon står bra inne i loppet och är gynnad av distansen och gräset. Madeleine Smiths häst blir dock tuff att rå på och det är samma sak där. Jag kollar upp Lighthouse med ett blodprov innan start, avslutar Patrick Wahl.