Nyheter

Junior om sina onsdagshästar på Bro Park

Publicerad
Championtränare Lennart Reuterskiöld Jr skickar upp ett "trepack" från Jägersro till Bro Park på onsdag då huvudstadsbanan arrangerar lunchtävlingar med V4-liret i fokus. Vi tog ett snack med Junior och han låter positiv på samtliga adepter.
– Hon gör sin första start på Bro Parks dirttrack och den här kan kanske räcka en bra bit, kommenterar Lennart.
Om vem fälls denna kommentar? Läs vidare för klara besked...
Plantstepsdream_983
Junior, Gråberg, Plantstepsdream och Elliot. Repris på onsdag? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Junior har fått en fin start på säsongen och det finns ingen anledning att tro att “statsen” skulle försämras efter onsdagens tävlingar - snarare tvärtom!

I Jockeyklubbens Stolöpning (V4-2) över 1600 meter har du två till start, Hot Chocolate och Black Coffee. Läget där?

Hot Chocolate gör sin första start på Bro Parks dirttrack och den här kan kanske räcka en bit. Hon mår väldigt bra och har två lopp i kroppen - distansen är inget problem. Jag är nöjd med startspåret också, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

Black Coffee trivs på underlaget och är i helt okej form för dagen. Hon kan nog lite mer än hittills visat så jag hoppas kunna vara rätt långt framme - det är dock ett tufft lopp ska man veta, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

Plantstepsdream (V4-3) såg fin ut i årsdebuten. Förbättrad?

Plantstepsdream borde vara framsatt med segerloppet i kroppen. Han har grovnat till i kroppen över vintern och det finns nog lite till att plocka ur honom. Det är ett tufft test, men jag tror att min häst kan vinna loppet, avslutar Lennart Reuterskiöld Jr.