Nyheter

Julian McLaren sitter på leken i V4-epilogen på Bro Park

Publicerad
Julian "Julle" McLaren startar fem hästar på Bro Park i morgon onsdag och vi på galopptips.se är helt inne på att In Vero We Trust är stenklar i den sista V4-avdelningen. Julian låter väldigt uppåt, men varnar kraftigt för stallkamraten Baby I´m Burnin.
– Jag blir inte ett dugg förvånad om hon vinner det här, kommenterar McLaren!
Julle_och_Manassas_8PqlAA
Julle låter optimistisk! Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Vi tar det från början. 

I den tredje V4-avdelningen tar du ut hedershästen The Gurka. Han var långt slagen senast. Varför?

The Gurka fungerar inte alls på gräset - bara glöm den starten. Det tråkiga var att han inte sänktes i handicappen… 1600 meter är kortaste laget, men dirttracken är en fördel och formen är det inget fel på. Det här är ett tufft lopp så jag skulle vara nöjd med lite pengar, kommenterar Julan McLaren.

Och så då tre hästar i V4-avslutningen. Vi spikar In Vero We Trust. Rätt eller fel?

In Vero We Trust mår väldigt bra för dagen. Hon utvecklas hela tiden och tar stora kliv framåt. Hon vann ju på distansen senast, men på sikt ska hon ha längre. Klart att jag måste vara optimist, informerar Julian McLaren.

Baby I´m Burnin var riktigt fin vid segern senast - hon har verkligen en vass speed. Distansen är den rätta och hon har tagit segerloppet på bästa sätt. Jag blir inte ett dugg förvånad om hon vinner det här, kommenterar McLaren.

Lady Daniela kvalade enormt bra, men hon är mest med för att se och lära. Distansen är ingen fördel för henne. Jag ligger lågt, säger Julian McLaren.

I dagens sjätte lopp tar du ut Behindnoone. Läget där?

Behindnoone är mer stark än speedig. Det är en okej häst som är bra i ordning - tränar positivt. Jag skulle dock vara helnöjd med en bättre peng, avslutar Julian McLaren.