Nyheter

Julian McLaren har ett par sköna outsiders på Bro Park

Julian "Julle" McLaren sadlar ut tre hästar på V4-spelet i morgon onsdag och vi är ruskigt intresserade av vad treårige Baby I´m Burnin kan göra i sin första start på grönt underlag.
– På stamtavlan är gräset en fördel - så är det ju, informerar Julian.
Julle_och_Manassas
"Julius" McLaren och Manassas - ett hot mot vår spik? Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

Tatum (V4-1) gör debut i din regi. Hur länge har du haft honom?

Tatum har varit hos mig sedan i februari. Det är en ganska enkel häst som vi sparat för gräsloppen. Vi tar det här loppet som ett led i matchningen framöver, säger Julle McLaren.

Vi såg Baby I´m Burnin på gräset i förra veckan och blev imponerade. Det känns i nuläget faktiskt som att stoet efter Olympic Glory är en av V4-omgångens allra roligaste speldrag.

Hur verkar det?

Baby I´m Burnin har bara formtal 66, men det är klart att jag hoppas hon kan mer. Eller rättare sagt. Jag förväntar mig att hon kan mer. Hästen tränar väldigt fint inför den här starten och på stamtavlan är gräset en fördel - så är det ju. Haon är framsatt med lopp i kroppen, men det är många hästar runt henne så jag hoppas att hon prickar starten. Jag är nöjd och tror att hon kommer göra ett bra lopp. Hur långt det räcker är svårt att säga, säger Julian McLaren.

Manassas årsdebuterar i Upplandslöpning (V4-3). Kommentar?

Manassas mår fint och gör ju aldrig ett dåligt lopp. Han är väl förberedd inför detta och gräs är ju hans favoritunderlag. Jag är nöjd med startspåret, men alla säger ju att Kick On ska vara oslagbar och då kanske det är så också? Viktläget för Manassas känns intressant, avslutar Julian McLaren.