Nyheter

Jessica Long om sina två intressanta hästar på Bro Parks V4-spel på onsdag

Publicerad
Jessica Long har fått en ruskigt bra start på säsongen med fem segrar på femton starter och ytterligare sex placeringar som tvåa och trea - detta ger en platsprocent på hela 73.3 procent. Till onsdagens tävlingar på Bro Park sadlar Jessica ut två intressanta hästar och hon låter positiv om båda.
– Bro Parks gräsbana passar perfekt för båda mina hästar, kommenterar Jessica Long.
Jessica_Long0
Håller stallformen i sig? Foto: Elina Björklund/Galopptips.se

I den inledande avdelningen på V4-spelet tar du ut I Kirks halvsyster I Rely. Hon floppade i årsdebuten - varför?

I Rely gick på fel ben och tappade i starten i comebacken senast - jag har ingen som helst aning om varför. Vi stryker ett streck över den insatsen och går vidare. Bro Parks gräsbana passar perfekt och distansen 1400 meter känns i det närmaste optimal i det här läget. Jag tror på bra chans, konstaterar Jessica Long.

Och i Upplandslöpning (V4-3) tar du ut Good Eye för andra gången i år. Läget där?

Good Eye svek lite senast, men det var i högervarv och han går helt klart bättre i vänsterdito. Den mer släta banan på Bro Park är en klar fördel för min häst - det har han väl visat tidigare…? Good Eye tog årsdebuten på bästa sätt och ska vara lite vassare den här gången. Jag har hört en massa gott om Kick On, men det här är en handicap och vi har definitivt inte gett upp på förhand, säger Jessica Long.