Nyheter

Jan-Erik Pettersson om kvällens hästar på Jägersro Galopp

Publicerad
Vi ringde upp tränare Jan-Erik Pettersson för att kolla läget med stallets tre intressanta hästar som ska starta på Jägersro i kväll. Kvarnby-tränaren låter allmänt uppåt, men är tvärsäker på vem som är hans bästa segerchans.
– Giant Sally känns väldigt uppåt och gick bra för Hanna Mårtensson senast. Det är min bästa segerchans för kvällen, kommenterar Jan-Erik Pettersson.
Giant_Sally_742
Petterssons bästa chans - Giant Sally Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Vi på galopptips.se spikar i våra ögon oexponerade Wo Bu Zhidao (V4-3) på det mindre systemförslaget. Vad sägs?

– Wo Bu Zhidao har bra chans att vinna det här loppet om hon gör om insatsen från den senaste starten. Hon hoppade iväg dåligt och fick vida spår, men spurtade ju storstilat. Hoppas att hon prickar starten bättre i kväll och det tror jag att hon gör från trevligt startspår.

Treårige Bacharat (lopp 5, V5-3) debuterade väl bra? Hur ser det ut efteråt?

Bacharat var jag hyffsat nöjd med i debuten och han är framsatt till det här loppet. Lite längre distans är bara en fördel för min häst och jag tror på en platschans, säger Jan-Erik Pettersson.

Giant Sally (lopp 6, V5-4) har god form. Hur ser du på uppgiften?

Giant Sally känns väldigt uppåt och gick bra för Hanna Mårtensson senast. Det är min bästa segerchans för kvällen som det ser ut. Startspår och distans är perfekta - hon kommer avsluta loppet väldigt bra, avslutar Jan-Erik Pettersson.