Nyheter

Jag tror jag rider minst två vinnare ikväll

Publicerad
Alan Wallace som igår red ut sin lärlingslättnad låter väldigt optimistisk inför kvällens tävlingar på Övrevoll. Som spelare ska man tänka på att Alan som framöver alltså inte får dra av några kilo rider med lärlingslättnad idag med. Startanmälan gjordes innan han tog sin seger nummer 70. Så man kan säga att hans ritter står alla två kilo bättre inne i loppen än de borde efter gårdagens vinst.
Wallace_854
Alan Wallace tror att han vinner minst två lopp ikväll Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Vad har du för funderingar om dina möjligheter inför Övrevoll ikväll?

-Jag tror jag har en del riktigt bra vinstchanser och ska jag vara ärlig det borde bli minst två vinnare som det ser ut på förhand.

-Black Million (V65-1) måste vara en riktigt bra vinstchans. Hon kändes riktigt bra i senaste starten.  Vi blev tyvärr störda då och jag föll nästan av, så glöm den starten. Distansen nu tror jag passar bättre och vill hon så vinner hon. 

-Cream (V65-2) är ett väldigt fint sto. I grund och botten tror jag hon är bättre än övriga i loppet. Jag gillar inte startspåret, men kommer att söka mig utåt så fort som möjligt. Det blir till att avvakta bakom och sätta in en sen stöt så får vi se hur långt det räcker. 

-Eternal Flame (V65-4) vann jag på senast. Uppgiften ser fin ut, jag borde kunna styra ut henne i ett bra läge och få henne att koppla av. Jag tycker det ska vara en bra chans. 

-Buffalo Soldier (V65-5) borde också ha en bra chans. Det är ett tufft lopp, han möter bra motstånd. Skulle han löpa upp till sin kapacitet så borde han vinna det här loppet.

-Deecider (V65-6) har jag vunnit på tidigare och trivs på dirt. Han bestämmer lite själv hur det ska gå. Vill han inte så försöker han inte alls.