Nyheter

Jackpot på V64!

Publicerad
Det var en svårlöst omgång förra söndagen vilket innebär att sexrättspotten nu på söndag är kryddad med över 275 000 kronor!
Goodbye_448
Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Äntligen är säsongen igång och topplistorna är redan intagna med välbekanta namn. Per-Anders Gråberg har tagit tre segrar och Elione Chaves två. På två segrar har vi även Fabienne de Geer, Ulrika Holmquist och Nathalie Mortensen. På tränarsidan har Annika Sjökvist sannerligen inte glömt att träna inför årsdebuten. Det har blivit tre segrar på nio starter! Två segrar har Roy Arne Kvisla, Anette Stjernstrand, Catharina Vång samt Bent Olsen. Värst av alla är Dennis Persson från Strömsholm som har två segrar på tre starter!

Med en jackpot i ryggen är det helt säkert att V64an får en högre omsättning än i premiären. Konceptet med välproducerad TV-sändning i TV12 fortsätter och det blir full fokus på galoppen innan Grand Slam 75 börjar under eftermiddagen.

V64-1 är en Guldhandikap med sex hästar till start och både Daxios och Dapple ser ut att dra åt sig en hel del intresse. Tränare Madeleine Smith har tagit det lugnt hittills, men sadlar ut Glory Days som en möjlig skräll. 

V64-2 är en svårlöst Järnhandikap för amatörryttare där Haweswater står bra till med duktig, men oerfaren ryttare. 

V64-3 är en treåringslöpning där Roy Arne Kvisla har stallet i ordning och lär få försvara favoritskapet med Man In The Moon.

V64-4 bjuder på en superjämn Bronshandikap där gardering är påbjuden. Förra veckans stallskrik Bourbon Bay jagar revansch!

V64-5 är en niohästars Silverhandikap som är väldigt öppen och vi noterar att skånebaserade Jessica Long kommer upp med 7 Back Door Man. Jessica Long har ett litet med högkvalitativt stall och sågs redan med en segrare på Jägersros premiärdag.

V64-6 är Sunday Special och har 120 000 kronor i prissumma. Det har lockat 15 hästar och ingen av dessa är chanslös i den här spelvänliga löpningen.