Nyheter

Intressanta nyförvärv hos Annike Bye Hansen

Publicerad
Det rapporteras att Annike Bye Hansen som håller till på Övrevoll har fått två spännande nyförvärv till stallet.
Ragazzo_9955_PAdUXo
Annike Bye Hansen har fått två intressanta nyförvärv till stallet Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Annike Bye Hansen har haft ett bra år och är fyra på listan över Övrevolls vinstrikaste tränare. Hon har hittills i år vunnit 19 lopp på 103 starter och stallets hästar har sprungit in 2,5 miljoner svenska kronor i Skandinavien i år. Det har kommit två nya  treåringar till stallet som båda nyligen handlats in av en ny ägare hos Bye Hansen. 

Tulfarris en treårig hingst efter Zoffany som kostade 75 000 guineas på Tattersalls Autumn Horses In Training Sales. Tulfarris har gjort 13 starter så här långt i karriären och var i sin senaste start kort slagen som tvåa på Ascot. I sina senaste starter har Tulfarris tränats av Charlie Fellows. Tulfarris kommer med ett engelskt tal på 90 vilket motsvarar cirka 85 i  skandinaviskt handicap. 

Abolish (e.Sepoy) är också en treårig hingst som gjort sju starter så här långt och vunnit ett lopp i Frankrike. Abolish kostade 40 000 guineas också han på tattersalls Autumn Horses In Training Sales. David Smaga har tränat treåringen i Frankrike som kommer med ett franskt tal på 39,5 vilket motsvarar 84 i skandinaviskt handicap.