Nyheter

Inspirator kan blanda sig i striden

Publicerad
Brian Wilson kommer till Jägersro med en häst till start. Galopptips var i kontakt med Wilson och hörde vad han tror om sin hästs möjligheter i den första avdelningen på V4.
Oliver_o_Brian_524
Tränare Brian Wilson är optimistisk om sin starthäst Inspirators möjligheter Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Inspirator (V4-1) är en fyraårig son till Delegator som varit på besök tidigare på Jägersro med väldigt blandade resultat. I början av året så var han trea bara slagen med en längd av vinnaren på Jägersro, men i övrigt har han oftast varit klart slagen på Malmöbanan. Vad tror du om Inspirators möjligheter på onsdag?

-Han är i väldigt bra form och ser fantastiskt fin ut. I den näst senaste starten så vann han enkelt. Vi testade att ta ut honom veckan efter på Klampenborg.  Vikten på 65 kilo och banunderlaget tog ut sin rätt den gången och han blev fyra fast inte långt efter vinnaren. Han är snabb ut och borde kunna få en bra position direkt. Skulle banan vara liknande vad den varit på slutet så passar det oss perfekt. Är banan bara lite åt det snabbare hållet så tror jag han ska ha en bra chans att blanda sig i striden.