Nyheter

Inget Dubai World Cup 2020 för Thunder Snow

Publicerad
Saeed Bin Suroors Thunder Snow har hemfört ökenklassikern Dubai World Cup två år i rad, men någon trippel blir det inte då hästen nu tas till avel - det beskedet meddelade tränaren nu på morgonen.
download-4
Thunder Snow till avel Foto: Godolphin

Den femårige sonen till Helmet avslutar alltså sin fantastiska karriär med omedelbar verkan och går till avel på ägaren Sheik Mohammeds Dalham Stud. Någon pris på Thunder Snows tjänster är ännu inte officiella, men om frågar oss på galopptips.se tror vi på ett pris kring 40 000 pund. Thunder Snow vann åtta lopp totalt och tjänade lite drygt 150 miljoner kronor. Tränaren strödde lovord över sin adept.

– Det är helt klart en av de bästa hästar jag någonsin tränat. Han gav sitt allt och var en underbar individ. Thunder Snow är den enda häst som någonsin vunnit Dubai World Cup två gånger - en otrolig bedrift, berättade Saeed Bin Suroor.

Vi meddelade att 5.50 var ett bjudodds på McKenzie i Dubai World Cup 2020 så sent som i förrgår och i och med Thunder Snows frånfälle från loppet är oddset nu sänkt till ungefär fyra gånger pengarna. Hoppas ni tog rygg till 5.50?