Nyheter

Hur sitter strecken i Göteborg? Var finns spelvärdet?

Publicerad
Idag är det tävlingar på Göteborg Galopp och vi har kollat strecklistan ordentligt. Vi står fast vid vår spik, men har även "vaskat" fram några sköna drag i jakten på totoguldet! Och tillräckligt med kulor till en riktigt fin present till mamma...
Studio_streck_AGvo5f
Vi har kollat strecken i Göteborg Foto: Logotype

V4-1

Två hästar sticker ut och spelarna är med på noterna. Vi tror aningen med på Fiftyshadesfreed än på Captain America. 33 respektive 26 procent i nuläget är helt korrekta siffror. Shantou på tretton känns helt okey och tio procent på spetsande Ousden House känns som ett fynd. 

V4-2

Vår spik Fast And Free är streckad på 26 procent och det känns helt okej - vi står fast vid att Sandra Brolins Iffraaj-sto bara är bäst på gräset.

V4-3

Freed From Desire (5) har bäst segerchans i loppet, men 40 procent är på tok för mycket. Då gillar vi Vallence Road (2) avsevärt mycket mer som 16-procentare. Loppets fynd är Ella Fitz (4) som bara är streckad på nio procent med Gråberg i sadeln. For The Roses (3) känns också kul till sju procent. Denne har två lopp i kroppen från dirttrackbanan, har droppat tre kilo på dessa och formligen älskar gräset. Passas noga. Sea Race (6) är streckad på 16 procent och det är vare sig bra eller dåligt. Swan Black (1) på 14 procent är för mycket.

V4-4

Alsimsaam (1) är favorit och det kan vi köpa. 26 procent är kanske ett par procent för högt dock - det här är ett riktigt “getingbo”, samtliga tolv hästar kan vinna. Sea Commander (10) på fyra procent är rent skrattretande och likaså sju procent på Powerpoint (12). Vår tipsetta är Sea Lieutenant (11) som är streckad på fjorton procentenheter = alldeles för lågt. Tokdraget är Fury The Bullet (4) som vann med 3.5 längder över 1400 mete i fjol - visade då formtal 76 - nu startar han från formtal 73. Just nu är Patrick Wahls adept streckad på under fyra procent och vi hugger som en uppretat kobra!