Nyheter

Hur är läget med Perfect Girl Ester och Bright Light?

Publicerad
Caroline Malmborg skickar ned sitt fyraåriga sto Perfect Girl Ester till sin favoritbana Jägersro i morgon och det låter försiktigt uppåt från Bro Park-tränaren.
– Perfect Girl Ester formligen älskar dirttracken på Jägersro och det här blir spännande att se, konstaterar Caroline.
Som inte heller gett slaget förlorat med Bright Light i V64-avslutningen.
Caroline_Malmborg_HrM11m
Två skön outsiders från Caroline Foto: Wolfram Meyer - Galopptips.se

I fjol skrällvann det då treåriga stoet Perfect Girl Ester Derby Day Sprint på Jägersro - detta till till glatt odds och till än större glädje för ägare och övrig krets kring stoet efter Mayson.

Allt väl inför årsdebuten?

Perfect Girl Ester jobbar trevligt inför comebacken, men visst finns det en osäkerhetsfaktor då det handlar om årsdebut. Jag är nöjd med vad hon visar i träning och alla vet att Jägersro är hennes favoritbana. Det är ett tufft lopp, men vi ska göra vad vi kan - distansen är mitt i prick. Det här blir spännande att se, säger Caroline Malmborg.

Status på Bright Light (V64-6) inför söndagens lopp?

– Bright Light skötte sig mycket fint i comebacken och jag tror på ytterligare förbättring till detta. Nu är det första gången på Jägersros dirttrack, men det oroar inget speciellt. Min häst har haft en del problem, men ser nu fin ut och vi har inte gett upp hoppet. Distansen tror jag är i närheten av perfekt, avslutar Caroline Malmborg.