Nyheter

Harry Dunlop-tränade Robin Of Navan tänkbar i Marit Sveaas (Gr 3)

Publicerad
Robin Of Navan som närmast kommer från en säker vinst i Meilen Trophy (Gr.2) över distansen 1600 meter i Düsseldorf kan dyka upp på Övrevoll i slutet på augusti.
RP_ID0025973
Tränare Harry Dunlop kan tänka sig att gästa Övrevoll Foto: Rracing Post

Tränaren Harry Dunlop var så klart mycket nöjd med Robin Of Navan (e. American Post) -Han var stallets första Grupp 1 vinnare och har alltid varit en stjärna. Det är härligt att se att de äldre hästarna kan leverera så bra prestationer."berättade Harry Dunlop efter segern.

Marit Sveaas på Övrevoll den 25 Augusti kan vara nästa mål för sexåringen.

"Det är mycket pengar i loppet, samtidigt finns också alternativet att gå mot Sovereign Stakes på Salisbury,"  konstaterar tränare Dunlop till Racing Post. 

Skulle Robin Of Navan komma till Marit Sveaas så lär han få möta Niels Petersen tränade  Square De Luynes (e. Manduro) som var så imponerande i sin senaste start när han lekande lätt gick ifrån motståndarna i Oslo Cup (Gr.3). 

Rafael Schistl som satt i sadeln på Square De Luynes vid segern konstaterade när galopptips.se talade med honom - Det är den bästa häst jag någonsin suttit i sadeln på, han kan vara hur bra som helst.