Nyheter

Här finns spelvärdet på V64-spelet - Jackpotdegen ska in

Publicerad
Minst en miljon ligger och väntar på en ensam vinnare i dagens jackpotomgång på Jägersro. Vi har som vanligt kollat igenom strecklistorna med både lupp och förstoringsglas. Var ligger värdet?
Studio_streck_BZg5oP
Streckanalys till Jackpotomgången Foto: Vinjett

Innan vi drar igång streckanalysen. Kom ihåg att klicka i rutan för "endast spel mot sexrättspotten - det är faktiskt en direkt order från oss på galopptipsredaktionen. Det ser nämligen ut att kunna bli en del favoriter den här dagen och jackpotpengarna ligger ju bara i sexrättspotten. Vi bedömer att det är över 50 procents risk att det inte blir någon utdelning på fyra rätt och då har ni ju i princip gett bort dels skatteavdraget samt ungefär ytterligare 20 procent av insatt kapital. Bara SEX rätt - med VERSALER!

V64-1

Helt jämnt streckat (30 procent) mellan All Run (3) och Savannah Dream (4) vilket är helt obegripligt i våra ögon. Visst har den sistnämnde toppform och kan såklart vinna loppet, men avsevärt mycket mer talar för All Run. Lopp i kroppen, ett litet startfält och blinkers på bland annat! Given utgångshäst och kanske lite faktor för er som vill ta ordentligt betalt. Sea Lieutenant (7) är bara streckad på fjorton procent i nuläget vilket känns alldeles för lågt.

V64-2

Vårt singelstreck Claes (9) är favorit, men inte streckad på mer än 29 procent. Det köper vi rakt av i klent sällskap. Bästa jockeyn, fint smygspår och lopp i kroppen - inte mycket talar för förlust för “Classes” del. Vi går vidare.

V64-3

Mystic Town (4) är totalt överspelad, men visst finns risken att vi bara får “tugga i oss” Brian Wilsons adept. Men…61 procent på streckspelet känns som ett rent skämt. Hästen gör årsdebut och höjdes fyra kilo på den senaste starten i fjol = rejäla minusfaktorer. Mr Stenson (2) på femton procent är taget, men det finns ett par rejäla fynd också. Freemanip (7) är bara streckad på sex procent och ska med på allt! Det samma gäller för Dr Doro (6) på två procentenheter i nuläget. Tränare Kahili De Burca har bra stallform och åker till Jägersro med en häst som känns ganska lågt handicappad. Stormvarning utfärdad!

V64-4

Debuterande treåringen L´Opera (5) är klar favorit på 37 procent när dessa rader skrivs. Om hästen visar ett par kilo över 60 är den såklart överlägsen, men tränare Dina Danekilde lät inte speciellt uppåt utan tror att hästen blir bättre på lite längre sikt. Helt klart fel favorit. Lika obegripligt streckad är innerspårets Argos (1) som visade knappt över 54 i sitt livs första start. Som femtonprocentare finns det inget som helst värde - den där ger vi definitivt till Harry Boy-lirarna. Vi har stor tro på Annette Stjernstrands duo See You Soon (10) och Hooligan (3). Tretton procent på den förstnämnde är alldeles för lågt och sex procent på Hooligan ser vi som direkt löjligt. Hooligan har lopp i kroppen och står perfekt inne i loppet - dessutom kan hon åtminstone sju, åtta kilo än vad hon behöver visa idag. Omgångens bästa fynd alla kategorier.

V64-5

Amon Ra (3) är fältets klart bästa häst och tränare Castro “lovar” vinst. Den trevligt härstammade hästen kan vara helt överlägsen, men med 64 kilo på ryggen och streckad på nästan lika mycket på V64-spelet gör att det känns givet att gardera. Desto mer intressant känns ytterspårets Joker Face (9) med lopp innanför västen samt med blinkers på igen. Här kan favoritspelarna sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Sjutton procent - man tackar! Monaya (2) på två procent, Rastapopoulus (5) på sex och Powerpoint (8) på tre känns otroligt streckvärda. Vi hade lite tro på Pink Star (4) innan vi pratade med tränare Ramallo, men som helt ostreckad åker hon trots allt med på det större systemförslaget. Suo Gan (7) är bara streckad på var sjätte kupong - trevligt.

V64-6

Vi kommer att spika innerspårets Frompariswithlove (1) på precis allt och att han bara är streckad på tjugo procent känns verkligen trevligt. Tränare Lensvik sände ut Suspicious Mind till överlägsen i sin årsdebut och igår på Klampenborg svarade Sanary för en topprestation som trea i storloppet Dansk Jockeyclub Cup. Stallformen är alltså enormt bra och från innerspåret luktar det spets per omgående för Frompariswithlove. Viktläget känns billigt då vi vet att hästen kan en bit över 80 på sin bästa dag. Xit (7) är bra och Jessica Longs stallform går heller inte av för hackor (läs Freestyler bl.a.), men att den är streckad på nästan dubbelt så många V64-kuponger (37 procent) känns direkt genant för övriga medlemmar i spelarkollektivet. Nej vi kör på - det får bära eller brista. Given spik på Frompariswithlove.