Nyheter

Hans-Inge har laddat rejält inför V64:an på Bro Park

Publicerad
Jägersro-baserade Hans-Inge Larsen skickar upp fyra intressanta hästar till söndagens V64-omgång på Bro Park. Vi har tagit pulsen på "altmeister" Larsen som låter smått optimistisk om samtliga starthästar.
download-5
Hans-Inge har laddat rejält inför V64-premiären Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

– Först vill jag säga att jag hade en massa infektioner i stallet under senhösten och nästan ingen av mina starthästar presterade som de skulle, kommenterar Hans-Inge Larsen.

Hur är det med Bolt (V64-2)? Vi har varit ruskigt besvikna på honom. Kan vi förvänta oss bättring den här gången?

– Han ser fin ut i träningen på cushiontrackbanan i alla fall och visst kan han mer än vad han visat hittills för mig. Om han är i närheten av vad han kan i grunden ska han ses med viss chans, säger Hans-Inge.

Hills And Dales (V64-3) möter enklare hästar än vad han är van vid. Kommentar?

– Så är det. Han mår fint och var ju riktigt tagen av den där infektionen som härjade i stallet. Det här ser ut som en fin vinstchans, säger Hans-Inge Larsen.

Crafty Exit (V64-4) har underpresterat rejält i fjolårets starter. Hur mår han nu? Kan såklart bättre?

– Ja det är klart att han kan bättre. Jag måste dock säga att han var positiv i sista starten 2019 så det pekar väl åt rätt hått i alla fall. Viktläget känns intressant och han ska ses som en outsider, kommenterar Jägersro-tränaren.

Och i det avslutande maidenloppet för treåringar (V64-6) sadlar du ut danskfödde Jarle. Berätta lite om hästen.

– Det är en riktigt fin häst ska man ha klart för sig, men jag vet inte om han är riktigt "färdig" ännu. Han jobbar trevligt på cushiontrackbanan och ska tas på allvar. Som sagt. Han är skitfin, men kanske inte redo för stordåd, avslutar Hans-Inge Larsen.