Nyheter

Galopptips är tillbaka

Publicerad
Under våren har vi återkommit med tips och analyser till de större dagarna som haft V64. Vår sida är nu tillbaka med ett nytt förkortat upplägg där de svenska banorna kommer att täckas, i huvudsak med huvudspelformen och ett LD-förslag.
nyq1jr3nwaeapxvbwy9
Steinar och Martin Rodriguez vid överlägsen seger i Hurricanelöpning 2022 på Jägersro Galopp. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

På onsdagarna är det i huvudsak V4- och LD-spelet som vi ger tips till och på söndagarna V64 och LD-förslag. Om vi har kvällstävlingar och det som till exempel i kväll på Bro Park finns två huvudspelsformer så har vi tips till bägge. LD-spelet kommer finnas i textform. Alla poolspel kommer som vanligt gå att lämna in direkt från vår sajt genom att klicka på länken. Att upplägget är förkortat innebär inte att mindre tid lagts på rankingen och systemkonstruktionerna. Under 2022 gladdes vi åt att vårt stora V4-system efter det att samtliga omgångar var sammanställda levererade plussiffror. Vi inleder dock med att minska på systemkostnaderna en del så får vi utvärdera under tidens gång. 

Vi har inte riktigt spikat alla former ännu kring alla detaljer, men slipar på det. Eventuellt kommer även andra nordiska banor som arrangerar V64-spelet också att täckas. 

Vi är glada att vara tillbaka på mer regelbunden basis och önskar alla spelare och galoppfans lycka till!