Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Vi har kommit fram till veckan efter derbyveckan och det är inte någon rast och vila anbefallen för oss galoppälskare när vi nu är inne i högsommaren. Bro Park tävlar både tisdag och söndag denna vecka och söndagens V64-omgång innehåller några riktiga kanonhästar. Sevärt.
fhlp7hmqk699f3atulo
Amanda och teamet efter den överraskande segern i Derby Trial Stakes på Klampenborg i söndags. Vilken insats hon gjorde. Ett sevärt lopp. Om du missat så in och titta. Foto: Burt Seeger

Bro Park tävlar på tisdag kväll och klockan 17:00 börjar V5-spelet i lopp ett. V4-spelet startar upp klockan 17:50. Här hittar du programmet. 

På söndag är det storloppsdag på Bro Park som tävlar för andra gången under veckan. Det är dags för Lelles Legacy Swedish Open Mile (L) med King David i förarsätet samt andra godbitar. Bland annat Stewards Cup och en väldigt fin handicap (III) med bland andra Master Bloom, Espen Hill, Captain Chorus och Timo Nurmos. Banprogrammet hittar du här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider.

På onsdag kväll tävlar man i Odense (Fyens Væddeløbsbane). V4-spelet börjar klockan 19:00 och V5-spelet klockan 19:25. Programmet hittas här. Obs! Ändrad starttid (tidigare 17:00) på grund av värmen som just nu ligger över Danmark. 

På torsdag kväll tävlar Övrevoll med första start klockan 17:25. Programmet hittar du här. På lördag kväll tävlar Klampenborg i Köpenhamn och där får vi ett fint och prestigefyllt tvåårslopp på tallriken – Produce Stakes. Första start är klockan 17:00. Inget program är klart, men startlistan hittar du här

ATG sänder från fina tävlingar på Ascot både fredag och lördag med bland annat King George VI And Queen Elizabeth Qipco Stakes (Gr.1) och det går på lördag. Kanadensisk galopp är av bra klass och Woodbine Oaks sänd på ATG Live på söndag kväll. Har ni inte tittat på söndagskvällarna så gör gärna det. Det är en bra V4-pool att spela om. 

Svensk Galopp har samlat ihop alla tävlingar i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan” och det är ett mycket bra initiativ. Läs här. Vi vill också slå ett slag för ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.