Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
I fredags fick vi se Ascot Brass och Iron Butterfly på Meydan i Dubai och den förstnämnda gjorde som vanligt ett gediget lopp och slutade fyra i ett Grupp 2-lopp. En ny vecka är här, Bro Park tävlar för sista gången under vintern och startar den här gången upp tävlingarna klockan 12:45. Huvudspelformen är V4 och man kryddar anrättningen med en LD-kupong. På fredag är det Meydan igen.
yzamveajyqbrut9fm6h
Vilken debut Catharina Vång-tränade Light Display stod för i söndags. I sadeln Leonard Rios som har fått en flygande start på året. Foto: Stefan Uppström / Svensk Galopp

Bro Parks program på söndag innehåller fem lopp och notera att alltså starttiden som är 12:45. Spelformen V4 startar i och med det första loppet. LD-spelet startar klockan 13:31. Tipsen kommer på torsdag. Banprogrammet hittas här

Man kan också spela Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider. 

På fredag är det då också tävlingar på Meydan i Dubai dit ATG tar spel och har sändning med svensk expert och kommentator. Tyvärr är det inga skandinavientränade hästar till start på fredag, men stor sport utlovas. Tävlingsdagen börjar klockan 15:00. 

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.