Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Tredje gången gillt är vad som gäller på söndag och den svenska och skandinaviska årspremiären. Det har under gårdagen blivit anmält och klart för Bro Parks söndagstävlingar med en hel V64-omgång. Det första loppet startar redan klockan 12:20. Det är ingen snö på marken i Upplands-Bro just nu och temperaturen är relativt stabil, men vädrets makter har inte varit nådiga under inledningen på året så nu är det många tummar som hålls för att det blir tävlingar på söndag.
rb93w3xbh7jy1a8nvnd
Snowfoot segrade direkt i sin debut den 17 januari 2021. Under 2022 blev det inga starter, men nu är det dags igen. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

V64-kupongen ska vara inlämnad 12:20. Obs! Spelformen startar i och med det första loppet. Kvalloppet går klockan 11:50. V4-spelet startar klockan 13:06 och LD-kupongen ska vara inlämnad klockan 13:54. Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider. 

På fredag är det också tävlingar på Meydan i Dubai. Tyvärr är det inga skandinaviska hästar med denna gång. Vi återkommer i det ärendet. Utöver det sänds det flera andra internationella galopptävlingar under veckan, som man också tar spel till. 

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.