Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Det är ingen galopp under veckan i Sverige och Skandinavien. Så blev det tyvärr efter att Svensk Galopp meddelat att det inte blir några tävlingar söndagen den 15 januari, vilket är fullt begripligt med tanke på väderleken. Vi vill ändå slå ett slag för att det i morgon fredag är det dags för den "karnevalens" andra tävlingsdag på Meydan i Dubai.
ox3tfwypv77awl0qwah
Lazuli och James Doyle segrade i Dubai Dash – karnevalens första dags avslutande lopp över 1000 meter på snabba 56,17 sekunder! Foto: Dubai Racing Club

I morgon klockan 15:00 (svensk tid) dag två i Dubai World Cup Carnival och på plats från Skandinavien för att tävla är svenskuppfödda Ascot Brass samt King David. 

Vi återkommer i morgon med en ny notis, dels för att påminna och dels för att ge mer information om vad som gäller. Tävlingarna sänds på ATG Live och ATG arrangerar också spel. Det gör man förstås till flera andra tävlingar utomlands, bland annat då Hong Kong.

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.