Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Galoppåret 2023 inleds redan på årets första dag, det vill säga nyårsdagen. Vi är vana vid att söndagarna börjar klockan 11:50, men så kommer det inte att bli på söndag, och troligtvis inte resten av vintern. Vilka två- och fyrbenta kommer att få en flygande start på det nya året?
pd0ba4s1x8huncp1vsk
Inviting Rose och Kate Alvesparr segrade på årets sista tävlingsdag och stoet blev därmed segerrikast på både Bro Park och i Sverige. Roy Arne Kvisla tränar. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Bro Park är värd för årets första V64-omgång och kupongen ska vara inlämnad 12:20. Obs! Spelformen startar i och med det första loppet. Vill man se kvalloppet så måste man vara på plats 11:50. V4-spelet startar klockan 13:08 och LD-kupongen ska vara inlämnad klockan 13:56. Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider.

Notera att restaurangen är stängd, men fiket är öppet och “serverar varm soppa, fika och varmkorv”.  

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.