Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Den här veckan är det säsongsavslutning på Bro Park och årets sista galopptävlingar i Sverige och Skandinavien ska avhållas. Programmet innehåller åtta lopp och en härlig julstämning har infunnit sig på banan. Efter tävlingarna kommer det att bli en championatfest. Starttiden är en annan än den vanliga.
xvbwwsyuuxg6fqooxlz
Dust Devil tog tredje raka segern i söndags. Stall Tjäder äger, Therese Staffansson är uppfödare och Patrick Wahl tränar. I sadeln satt Ulrika Holmquist som tog en trippel under dagen. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Bro Park arrangerar årets sista V64-omgång och kupongen ska vara inlämnad 12:20. Obs! Spelformen startar i och med det tredje loppet. Dagen startar redan klockan 11:25 och vill man se kvalloppet så måste man vara på plats 11:00. V4-spelet startar klockan 13:06 och LD-kupongen ska vara klar och inlämnad klockan 13:54. Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider. . 

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.