Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Den här veckan är det inte tävlingar förrän till helgen och då är det Bro Park som arrangerar V64-tävlingarna med jackpot då det inte blev någon utdelning på fyra rätt när Jägersro Galopp tävlade för sista gången i söndags. Sedan tidigare är det färdigtävlat i Danmark och Norge.
vree1xatkesnamoiyul
Äntligen fick Footfall vinna i söndags efter många tappra insatser. Ombord Per-Anders Gråberg som blev champion på Jägersro Galopp! Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Bro Park tävlar på söndag och V64-kupongen ska vara inlämnad 12:20. Det är som skrivits jackpot! Dagen startar klockan 11:50. V4-spelet startar klockan 13:00 och LD-kupongen ska vara klar och inlämnad klockan 13:52. Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider. . 

Svensk Galopp har samlat ihop de tävlingar som arrangeras under veckan i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också rekommendera ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.