Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Jägersro Galopp är den enda svenska banan som tävlar denna veckan och det sker på onsdag. Bro Park har inga tävlingar den här veckan alls och Göteborg Galopp stängde ju för säsongen i förra månaden så V64-omgången arrangeras på Övrevoll med samma starttider som vanligt en söndag. Dessutom avslutas säsongen i Köpenhamn på Klampenborg denna vecka. Vi måste också påminna om att Breeders' Cup avgörs på Keeneland den 4 och 5 november. ATG anordnar spel och sänder med svensk expertis på lördag.
cgo2melq3bceppe8iqw
Espen Hill, Madeleine Smith och Oliver Dale på väg mot vinnarcirkeln efter en bejublad seger i Songline Classic (L) 2022. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Återigen startar veckan med lunchgalopp på Jägersro Galopp under onsdagen och V4-spelet startar i lopp 1, klockan 12:20. LD-spelet startar klockan 13:06 och då ska också V5-kupongen vara klar och inlämnad. Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider.. 

I Danmark tävlas det på Klampenborg på lördag eftermiddag och det är säsongsavslutning på Köpenhamnsbanan. Första start är ca 12:45. Programmet hittas här

I Norge tävlar man som skrivet Övrevoll på söndag och det är V64-spel som gäller från ca klockan 12:20. V4-spelet startar ca 13:08 och LD-spelet ca 13:56 (observera att “LD” står som “DD” i banprogrammet). Håll koll på vår sida där tipsen kommer att läggas upp på torsdag. Första start är ca klockan 11:50. Programmet hittas här.

På fredag och lördag är det Breeders' Cup på Keeneland i Kentucky och ATG har både sändning och spel under lördagen, som är den största dagen. Vi återkommer i ärendet. 

Svensk Galopp har samlat ihop alla tävlingar i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också slå ett slag för ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.