Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Den här veckan startar upp på onsdag med lunchgalopp på Bro Park och det är faktiskt den enda banan som tävlar i Sverige under veckan. Det tävlas dock friskt i Danmark och Norge där Övrevoll kröner veckan med årets största dag med V64-spel.
yimbucfs5wqlo83zfno
Segraren i Oslo Cup (L), Quebello, ska nu ut och testa 1800 meter i Marit Sveaas Minneløp (Gr.3) på den norska derbydagen. Foto: @hesteguiden.com

Bro Parks lunchaloppomgång är riktigt fin och vi ser förstås mest fram emot “Cup Trial” och “Breeders' Trophy Classic Trial”. V4-spelet startar i första loppet klockan 12:20. LD-omgången startar i lopp tre (13:10) och V5-spelet i lopp fyra (klockan 13:35). Banprogrammet hittas här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider.

I Danmark tävlar Klampenborg på fredag och de drar i gång helgen klockan 17:55. Programmet hittas här. På lördag är det dags för Ålborg och deras första lopp startar klockan 14:00. Programmet hittas här

Övrevoll tävlar på torsdag och förstås på söndag där deras stora dag för året kommer glädja alla oss galoppälskare. Bland många chokladbitar i asken så ser vi mest fram emot Marit Sveaas Minneløp (Gr.3), Polar Cup (L), Lanwades Stud Stakes (L) och Norsk Derby. 

Torsdagens tävlingar startar klockan 17.50 och banprogrammet hittas här

Söndagens tävlingar börjar klockan 13:00. V64-spelet drar i gång klockan 13:30. Derbyprogrammet hittas här. Tänk på att det inte är Dagens Dubbel, som det står i programmet, utan Lunch Dubbel. 

Svenska Good Eye startar i York klockan 14:50 under onsdagen. Missa inte!

Svensk Galopp har samlat ihop alla tävlingar i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan”. Läs här. Vi vill också slå ett slag för ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.