Nyheter

Galopp under veckan

Publicerad
Sverige har enbart en tävlingsdag den här veckan och det tisdagskvällens roliga lopp på Bro Park. I Danmark tävlas det två gånger och inte minst serveras den danska Derbydagen på söndag med V64. Dansk Derby ligger tyvärr utanför kupongen, men det finns ju andra spelformer också. På onsdag ska ni som är intresserade av derbyaktuella hästar följa tävlingarna på Övrevoll då de har "Derby Trial". Vi bjuder på bonustips till Övrevoll.
wcgxr2tzjwjd3hpqrni
Vilken härlig bild! Scarlett vann Svenskt Oaks 2022 i söndags och det var stor glädje i vinnarcirkeln. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Bro Park inleder alltså den skandinaviska veckan med tävlingar på tisdag kväll. Man har vänt på ordningen så att V4-spelet startar i lopp 1 (klockan 17:00). V5-spelet börjar klockan 17:50. Programmet hittar du här

Som vanligt kan du också spela V3, Vinnare och Plats, Komb, Tvilling, Raket och Trio. Kom ihåg att alla tider är cirkatider.

Övrevoll har han om lunchgaloppen på onsdag och den startar klockan 12:20 med V4. V5 börjar 12:45. Derby Trial går som tredje lopp. Under dagen rids också Ole Larsen Young Riders Championship. Programmet hittar du här. Tipsen hittar du hos oss. 

Århus Galop, också känd som Jydsk Væddeløbsbane, har tävlingar på torsdag kväll med start klockan 17:00 då också V4-spelet börjar. Programmet hittar du här

På Söndag har Klampenborg och Danmark sin absolut största dag för året. Dansk Derby ska ridas, men inte bara det utan hela dagen kryllar av topplopp. Får inte missas. Första start är klockan 12.45 och då börjar också V64-spelet. V4-spelet börjar klockan 14:00. Det omfattande programmet finns här.

Svensk Galopp har samlat ihop alla tävlingar i en och samma artikel varje måndag med temat “Galopp den här veckan” och det är ett mycket bra initiativ. Läs här. Vi vill också slå ett slag för ATG:s galoppsida där du enkelt kan se galoppkalendern.