Nyheter

Fyra V64-favoriter från Sandra Brolins stall?

Publicerad
Sandra Brolin har fått en fin start på säsongen med sex segrar på 33 starter. Till helgens V64-tävlingar på Bro Park sadlar hon ut fyra hästar - samtliga är förstarankade här på galopptips.se!
Skyhaw
– Nu ser vi till att vinna V64-6. Okej? Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Känner du favorittrycket Sandra?

– Nej, inte direkt. Jag är trygg med att mina hästar har form så det här ska bara bli roligt, berättar Sandra Brolin med ett skratt.

Vi kör igång. Vad sägs om trevligt härstammade Fast And Free i det inledande V64-loppet?

Fast And Free fick ett dåligt lopp senast, men gick väl okej. Hon mår mycket bra och den kortare distansen är ingen nackdel. Jag tror på chans, säger Sandra Brolin.You Bet är allt bra med inför detta. Hon trivs på distansen och passar i den här klassen. Det viktiga är att hon inte hamnar i sprutet. Bra segerchans, säger Sandra Brolin.

You Bet har en fin uppgift i V64-4 - hur verkar det på den kanten?

You Bet är allt bra med inför detta. Hon trivs på distansen och passar i den här klassen. Det viktiga är att hon inte hamnar i sprutet. Bra segerchans, säger Sandra.

Heavenly Pulse har sagolik form. Är den “konserverad” så att säga?

Heavenly Pulse utvecklas fortfarande och verkar tåla sina formtaalshöjningar, men visst, det börjar bli lite väl högt kanske? Han är helt allround och passar på de flesta typer av banunderlag. Formen är mitt i prick och jag är optimist, informerar Sandra Brolin.

Vi spikar Skyhawk. Mår han bra? Gör vi rätt?

Skyhawk mår mycket bra för dagen – tränar plusbetonat. För henne gäller det att få gå i sitt eget tempo och jag ser gärna henne i ledningen. Det handlar mycket om hon inte ska bli ”bumpad” under vägen. Jag tror på bra vinstchans, säger Sandra Brolin.