Nyheter

"Fredagsmys" med Lennart Reuterskiöld Jrs V5-hästar?

Publicerad
Lennart Reuterskiöld Jr har toppchans att vinna två lopp på V5-spelet som avgörs på Jägersro fredag kväll. Vi tog "pulsen" på championtränaren om sina chanser och det låter uppåt värre....
JUNIOR_03_xVBGV1
"Tacomys" eller spelstöt på V5? Välj själva! Foto: Elina Björklund / Galopptips.se

I den första avdelningen på V5-spelet sadlar Junior ut en intressant duo i form av Oyster Six och Seven Nation Army - en svenskfödd och danskfödd treåring som gjort det bra varenda gång, men ännu inte fått vinna lopp. Nu tror vi på galopptips.se att det är dags, men vad säger tränaren själv?

Oyster Six känns som den bättre av mina två i loppet. Han mår mycket fint och kommer göra ett bättre lopp än senast från perfekt startspår och i ett litet fält. Nu åker blinkers på för första gången och det känns intressant. Bra segerchans, säger Lennart Reuterskiöld Jr.

Seven Nation Army är framsatt med lopp i kroppen rent konditionsmässigt, men har haft lite små problem inför detta. Han kan på visad form vinna loppet, men som sagt. Jag tror mer på Oyster Six, kommenterar Lennart Reuterskiöld Jr.

Du har tre till start i kvällens sista lopp. Vi spikar Gulfstream Tiger som imponerade på oss senast, men dina andra hästar verkar väl också okej? Kommentar om din “trio” tack!

Mrs Iconapop är bättre än hittills visat, men är inget för spelarna den här gången, säger Junior Reuterskiöld.

Gulfstream Tiger är en riktigt fin häst som jag är glad att få träna - en trevlig bekantskap helt enkelt. Han vann på imponerande sätt i första starten för mig och om det går bra här, vilket jag tror, känns det väldigt spännande inför framtida lopp. Mycket fin segerchans, kommenterar Lennart Reuterskiöld Jr.

Mountain kommer vara närmare Gulfstream Tiger den här gången, men kanske inte slå honom? Hon är fin den här och om hon går bra nu så blir det storlopp på Bro Park nästa gång, avslutar Lennart Reuterskiöld Jr.