Nyheter

Formkollen hos Stall Vång!

Publicerad
Catharina Vångs Spenzer ska ha god segerchans i V64-inledningen på Bro Park i morgon söndag, men vi på galopptips.se har även mycket god känsla för stallkamraten Jungle Dream i V64-2. Finns det månne några av övriga starthästar som är skrälldugliga. Vi slog en signal för att inhämta klara besked.
nhfdtzu5eetpm3gcsr5
Treårige Spenzer. Åter i vinnarcirkeln? Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Vi tar allt i tur och ordning. I tävlingsdagens inledande lopp tar du ut Murraymint som inte rosat marknaden på länge. Säg något?

Murraymint är fin i träning, men sviker i loppen utan att jag har någon förklaring till detta. Han trivs på tung bana och står fint inne i loppet. Det här blir sista chansen för Murraymint att visa något, informerar Catharina Vång.

Vad säger du om Spenzer i V64-1?

Spenzer mår som en prins för dagen. Han är lättränad, har en fin aktion och agerar alltid ärligt. Distansen är okej och jag tror på chans, säger Catharina Vång.

Vi tror hårt på Jungle Dream i V64-2. Vad säger du om det?

Jungle Dream blev det bara fel för senast och den starten glömmer vi. Formen är mycket bra och distansen den här dagen är en klar fördel. Han bär vikt bra och gör alltid sitt bästa så visst tror jag att han kan vinna det här, säger Catharina Vång.

Två hästar till start i V64-3. Kommentar tack?

Falmouth Bay trivs på vinterbana, men har problem med sina hovar och är tveksamt startande, säger Catharina Vång.

Hootenanny är i god form - en riktig liten “räv” är han… Han lättriden och lättplacerad i loppen så om det stämmer lite är han väl en outsider, säger Catharina Vång.

Och vad säger du om Vici i V64-epilogen?

- Vici gjorde sin första start som valack senast och jag tycker han gjorde det bra som knappt slagen trea - kom ur loppet på bästa sätt gjorde han också. Vici kan springa, den saken är klar - och jag är optimist från bra startspår, avslutar Catharina Vång.