Nyheter

Formkoll på Julian McLarens V4-hästar

Publicerad
Julian "Julle" McLaren har fem hästar till start på Bro Park i morgon varav två på V4-spelet. Mest uppåt låter det dock på det treåriga stoet In Vero We Thrust som gör livets andra start i ett maidenlopp.
– Klart att jag tror hon vinner. Jag skulle gärna vara med i Dianalöpning om ett per veckor, kommenterar Julian.
Julian_McLare
Julian McLaren låter uppåt! Foto: Wolfram Meyer/Galopptips

Vi tar det från början. I V4-3 har du ut Mr Kygo som fick en tuff resa senast. Allt väl där?

Mr Kygos senaste start är bara att glömma. Det blev fel men vida spår på vägen. Han mår som han ska och jag tycker han står vettigt inne i loppet. Jag har anmält till Bobbie Killicks, men det betyder inte att vi ska vara lite lugna den här gången - vi är med för att vinna och det kan han göra också, säger Julian McLaren.

Och vad sägs om The Gurka i V4-4?

The Gurka får en tapperhetsmedalj för sin senaste insats. Han trampade av sig en framsko strax efter start och fick sedan en tuff resa. Med tanke på detta svarade min häst för en topprestation. Det är dock ett tufft lopp som jag tror att Realize Rock får svårt att förlora. Jag är nöjd med en bättre placering, säger Julian McLaren.

In Vero We Trust (lopp 5, V5-2) imponerade våldsamt på oss senast och det här ser ju bra ut - eller?

In Vero We Trust är allt bra med efter debutlopppet där hon gick jättebra som knappt slagen fyra. Nu går hon ned i klass och uppgiften ser väldigt trevlig ut. Distansen är den rätta, men visst, hon har bara startat en gång. Klart att jag tror In Vero We Trust vinner. Jag skulle gärna vara med i Dianalöpning om ett per veckor, informerar Julian.

I samma lopp har du ut Behindnoone som var förbättrad senast.

Behindnoone gjorde det bra senast - det blev något av en speeduppgörelse. Hon kan en del, men jag skulle vara helnöjd om hon fick med sig lite pengar, avslutar Julian McLaren.