Nyheter

Fler fyndköp på Goffs

Publicerad
Francisco Castro och agent Filip Zwicky fortsätter att handla till stallet. En Le Havre-avkomma ropades in för 35 000 euro och en Archipenko-avkomma kostade 75 000 euro.
Lot12
Lot 126 kostade 75 000 euro vilket var den dyraste av tre hästar som går i träning till Francisco Castro

På pappret ser det ut som att Mac Racing gjorde ett fynd när man fick in Lot 109 för endast 35 000 euro. Den här hingsten efter Le Havre har ett lysande amerikanskt möderne som har alla förutsättningar att göra bra ifrån sig i Skandinavien. Mormorsmor Ballade (e.Herbager) lämnade superstoet Glorious Song (e.Halo) som i aveln lämnade hingstarna Singspiel (e.In The Wings) och Rahy (e.Blushing Groom). Ballade lämnade dessutom avelshingsten Saint Ballado (e.Halo). 

Modern till Lot 109 är ett helsyskon till avelshingsten Sligo Bay (e.Sadler's Wells) och totalt har vi alltså tre formidabla avelshingstar på katalogsidan. 

Sedan ropade Filip Zwicky in Lot 126 åt JC Organization ApS. Även den här hingsten går i träning hos Francisco Castro. Den här Archipenko-avkomman gick för 75 000 euro och även här är det fullsmetat med Black Type. Modern är Grupp 1 segrare vid tre tillfällen och det är inte varje dag avkommorna till sådana ston landar i Skandinavien.