Nyheter

Fina chanser för Bodil Hallencreutz på Jägersro i morgon vid lunch?

Publicerad
Bodil Hallencreutz sadlar ut ett "trepack" på Jägersro i morgon onsdag och åtminstone en av dessa bör ha toppchans på segerchecken?!
– P-A Gråberg fick välja distans åt henne och jag litar på honom, kommenterar Bodil Hallencreutz om...?
Ja, vem då?
Maid_0093
Överlägsen senast - tränaren nöjd med ett fjärdepris...? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Det handlar såklart om treåriga stoet Furme (V4-2) som är en dotter till Footstepsinthesand undan Sea Paint - en dotter till Arc-vinnaren Peintre Celebre!

Furme är en jättefin, men sen häst som kan en hel del mer än hittills visat. Hon är döpt efter min dotters nystartade bolag som säljer hundfoder till typ "Östermalm/Falsterbotanter" - och då måste jyckarna ju lukta gott!  Det där var en parentes… P-A Gråberg fick välja distans åt henne och jag litar på honom. Hon tränar med plus i kanten och fick ett trevligt startspår. Det är ett ganska enkelt lopp och det är klart att jag måste tro på lite chans, säger Bodil Hallencreutz.

Sharp And Sharper (V4-4) är väl bättre på gräs?

Sharp And Sharper är definitivt bättre grönt underlag, men nu orkade vi inte hasa upp henne till Göteborg den här gången. Blinkersen åker på igen och det här känns mest som ett test inför framtiden, informerar Bodil Hallencreutz.

I tävlingsdagens avslutande lopp (lopp 8) ska din Maid ta sig an tre hästar från Lennart Reuterskiöld Jrs stall. Kan det gå?

Maid mår bra, men jag är nöjd med ett fjärdepris… Skämt å sido. MIn häst mår väldigt fint för dagen, hon är snabb ska man veta, och visst ska vi prova en bit då distansen är perfekt. Att slå en sådan bra häst som Gulfstream Tiger känns dock långsökt, avslutar Bodil Hallencreutz.