Nyheter

En streckanalys till V64 i sista stund

Publicerad
Det vankas V64-tävlingar i Stockholmsområdet (Bro Park) och galopptips.se har som vanligt kollat igenom strecklistorna med lupp. Var ligger värdet egentligen? Streckprocenten 09.30 inom (parantes) i texten!
download-
Bildbyline på vår "streckgubbe"...! Foto: elfa-assistens

V64-1

Hills And Dales är bara streckad på 17 procent i nuläget och det ser vi som ett rent fynd. Favorit är House In Order (30) och visst kan den vinna, men något värde finns definitivt inte i hästen som gick upp tre kilo på segern senast. Mer intressanta känns Grimeford Lane (9) och Magic Johnson (14) som båda kommer till loppet i full form.

V64-2

Fast And Free är klar favorit (37) och det med rätta. Sandra Brolins sto är efter Iffraaj och bör stå 1600 meter. Det enda negativa vi kan komma på om den klara favoriten är att hon har agerat lite hetsigt i loppen. 24 procent på Hypochondriac känns lite i överkant, men vi får bara köpa detta då vi ha bra feeling för henne den här dagen. Folk glömmer fort - så är det. The Flamingoway var megafavorit under liknande förutsättningar för ett par veckor sedan, men är nu bara streckad på åtta procent av kupongerna.

V64-3

Vi har ensam A-häst på Dapple, men den är alldeles för mycket streckad. Nu känns stallkamraten Man In The Moon (15) klart mer intressant och tränare Kvisla verkar ju tro lika mycket på honom som på Dapple. Rent av en chansspik på Man In The Moon för de mer våghalsiga lirarna?

V64-4

Vi tror stenhårt på Mr Guetta (42) och Felixiya Sacc (11) och låser på dessa två hästar. Gissa vart värdet ligger...? Elva procent på Felixiya Sacc med lopp i kroppen känns helt fantastisk. Vikta med olika insatser på dessa två - och så går vi vidare!

V64-5

Happy Honey Bee (37) är klar favorit och det kan vi köpa, men spelvärdet ligger på lilla stoet Haweswater (7) som ser ut som ett "popcorn" i träningen inför detta. Tränaren låter uppåt och nu är det dags att ta betalt!

V64-6

Man måste spika något och vi står fast vid Julian McLarens The Gurka i V64-avslutningen. Han är visserligen streckad på 43 procent i nuläget och det känns ju lite väl mastigt. Nåväl... Vi tar honom och hoppas att det skräller i avdelningarna dess för innan.

Lycka till med liret!