Nyheter

En skön "story" från Hans-Inge Larsen inför V64?

Publicerad
Evigt unge Hans-Inge Larsen skickar upp sin Broughtons Story till söndagens V64-tävlingar på Göteborg Galopp och vi har feeling - tippar hans adept etta trots en urusel resultatrad. Rätt eller fel?
– Han gynnas av mjuk bana och regn - jag ska för säkerhets skull be Oliver Wilson att ta med ett sugrör och spruta vatten i hans öron om det inte regnar ordentligt på söndag, säger Hans-Inge Larsen med ett skratt.
Broughtons_Story_7416_a9sEPU
Nöjd ryttare, häst och träckare! Repris på söndag? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Royal Applause-sonen Broughtons Story (V64-4) har inte gjort en människa glad i de senaste starterna, men nu hoppas vi att hästen gör oss totospelare desto mer glada när gruset byts mot gräs i söndagens jackpot-omgång i Göteborg.

Broughtons Story har två lopp i kroppen. Vad förväntar du dig av honom på söndag?

Broughtons Story var väl okej bakom en överlägsen häst senast och är ytterligare förbättrad till den här starten. Han vann i bronsklassen i fjol på banan och visade långt mer än vad som krävs den här dagen. Gräset är ett plus och den långa distansen även det en fördel. Han gynnas av mjuk bana och regn - jag ska för säkerhets skull be Oliver Wilson att ta med ett sugrör och spruta vatten i hans öron om det inte regnar ordentligt på söndag. Min häst kan fort vinna loppet, säger Hans-Inge Larsen