Nyheter

En korrekt streckkod till V4-spelet på Bro Park

Publicerad
En knepig V4-omgång står på menyn när Bro Park arrangerar tävlingar nu på lunchen. Vi har kollat noga i strecklistorna och tror oss ha hittat en rad spelvärda fynd.
download-
Vi har hittat rätt streckkod! Foto: Streckkod

V4-1

Vi var övertygade om at Fast And Free (3) och Hypochondriac (4) skulle bli jämnstreckade, men nu när det skiljer tolv procent dem emellan väljer vi att gå hårdare på de mindre streckade Hypochondriac. A-häst eller faktor rekommenderas på Claes Björlings adept. Vi har stor tro på Made By Mack (2) och han känns korrekt streckad på strax över tio procent.

V4-2

Aretha (9) har högst segerchans, men 38 procent känns faktiskt i överkant Här rekommenderar vi starkt faktor två om ni spelar jokersystem.. Här finns det ett par kul drag. High Max vann över distansen i fjol och återkommer nu efter vila och fina träningsrundor. Åtta procent = mums! Lika trevligt streckad är Laughter Lounge (1) som nu möter klart enklare hästar och står ruskigt bra inne med åldesviksfördelen - nio procent och stoppas direkt ned i “fyndlådan”.

V4-3

Snake Lake (6) är vårt singelstreck i omgången och streck kring kring 50 procent var precis vad vi förväntade oss. För er som vill fälla favoriten (det blir svårt) förordar vi Realize Rock (5) på strax under tio procent. Hästen är säkerligen väl förberedd och vi minns den grymma prestationen i Derbyt i fjol. Mr Kygo (2) vann i sin debut som tvååring och även i sin debut som treåring. Kan det bli en tredje rak seger i årsdebuten som fyraåring? Tretton procent känns som helt okej.

V4-4

Vi tippar Jamaica (8) etta och att hon inte är favorit känns väldigt konstigt. 18 procent känns i underkant. Vi har jagat Skyhawk (5) hela vintern utan att få utdelning och som favorit känns hon inte speciellt intressant. Här vill vi ha skräll så vad sägs om en halsopererad Bright Light (6) till sex procent och Wild Tobacco (2) till sju? Den senare inledde fjolåret med tre raka segrar vilket de flesta verkar ha glömt - visserligen i enklare gäng än detta, men ändå.

Lycka till med liret