Nyheter

Dubbel i Novisen för Alice?

Publicerad
Treåriga Wildfire lär bli favorit i den inledande novislöpningen på V64-spelet, men vi negligerar på intet sätt stallkamraten Samara Bay i samma lopp. Och vad kan Label Black göra i amatörloppet lite senare under dagen?
v8rohuymfnzobjnsmcv
Windfire - vår vinnare i V64-inledningen! Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

Nå? I den första avdelningen på V64-spelet plockar du ut Wildfire och Samara Bay - kommentar tack?

Wildfire mår toppen för dagen - hon tog segerloppet senast på bästa sätt. Det är en helt okomplicerad häst som känns allround och vinterbana har hon ju bevisligen hanterat tidigare. Distansen passar och jag tror på fin chans, säger Alice Elmerskog.

Samara Bay blev det bara fel för i debuten - glöm loppet. Det här är en jättefin häst som jag har stora förväntningar på. Hon är dock tveksamt startande som det känns nu, kommenterar Alice Elmerskog.

Och vad säger du om Label Black i amatörloppet (V64-4)?

Label Black har haft en hel del otur i loppen under vintern, men senast var det ett fall framåt och bättre flyt. Det finns kapacitet i hästen och det viktiga är att han inte pullar för mycket. Han är fin i träning inför detta och om man ser till stamtavlan är inte distansen något problem. Jag ligger dock lite lågt den här gången, avslutar Alice Elmerskog.