Nyheter

Dina Danekilde om sina onsdagshästar på Jägersro

Publicerad
Dina Danekilde sadlar ut fyra stycken hästar då Jägersro avrider lunchgalopp på onsdag - detta med en svårlöst V4-omgång som "russinet i kakan".
– Klart att jag tror han vinner det här, kommenterar Dina Danekilde om...?
Across_The_Pond_6767_dOSBzC
Ännu en seger för Dina Danekilde? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

… Take It Thunder (V4-3) såklart! 

Vi slog en signal till Dina som har fått en riktigt vass start på årets säsong. 

Vad säger du om din Night Of Thunder-avkomma Take It Thunder i V4-3?

Take It Thunder är jag helnöjd med för dagen. Han är sylvass till slut och jag kan inte se att distansen ska vara någon negativ faktor. Take It Thunder mår verkligen bra för dagen - tog det senaste loppet på bästa sätt. Det är klart att jag tror han vinner det här, säger Dina Danekilde.

I V4-avslutningen har du två formkort till start. Läget?

Across The Pond är i toppskick för dagen och innerspåret känns helt perfekt. Det är ett par bra emot, men jag har inte gett upp. Fin vinstchans, säger Dina Danekilde.

Zamson Zaid höjdes hela fem kilo på segern senast, men det tror jag att han klarar. Han fungerade utmärkt med blinkers senast och det blir samma utrustning igen. Formen är som den ska och Zamson Zaid är en av de som kan vinna det här, informerar Dina Danekilde.

Du plockar ned Ventura Destiny (lopp 5, V5-2) i distans. Kommentar?

Ventura Destiny är otroligt startsnabb så det känns rätt att testa honom på kort distans. Formen är helt på topp, men motståndet ser ju tufft ut. En platschans spm jag ser det, avslutar Dina Danekilde.