Nyheter

Det låter uppåt från Paul Fitzsimons - mycket uppåt!

Publicerad
Jägersro-tränare Paul Fitzsimons sadlade ut sin första klassiska vinnare för ett par veckor sedan och det känns allmänt uppåt i hela stallet. På söndag görs resan till Göteborg Galopp med två hästar och som et låter på Paul kan båda vinna!
Paul_Fitzsimon
Nu gör du bara som jag säger så ska det här nog gå bra... Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp

V4-tävlingar i Göteborg och som vanligt ser det läskigt svårt ut. Vi har rankat Paul Fitzsimons Sea Race fyra av sex hästar i Guldlöpningen för ston (V4.3), men det verkar Paul tycka är för lågt.

Sea Race känns och ser verkligen bra ut för dagen. Hon har mognat och blivit mer professionell - dessutom verkar hon trivas med livet bättre än på länge. Jag var nöjd med Sea Race i Norge senast och hon lär vara ytterligare förbättrad till den här starten. Det är ett tufft litet lopp, men jag definitivt att hon kan vinna det, säger Paul Fitzsimons.

I V4-avslutningen tar du ut Powerpoint - chanserna?

Powerpoint är en väldigt fin typ vi lär oss mer och mer om. Det här blir fjärde starten i vår regi. Hon tränar förbättrat inför detta och startspåret känns bra. Nu sätter jag på sidoludd för första gången och hoppas det ska få henne mer fokuserad. Vi har en toppjockey i sadeln och även om det är en riktigt tuff handicap måste jag tror lite chans, avslutar Paul Fitzsimons.