Nyheter

Det kungliga meetinget avslutas

Publicerad
Den sportsliga kvaliteten på Royal Ascot har som vanligt varit monumentalt hög de första tre dagarna och den här avslutande dagen lär inte dra ned betyget precis.
qfs9kkklpownbwvj2dr
The royal meeting avslutas = suck! Foto: Edward Whitaker - Racing Post

Idag förordar vi spel på Mother Earth (e. Zoffany) i Coronation Stakes - ett Gr1 för de treåriga stona över 1600 meter. Det är anmält regn på Ascot i dag och en bana åt det tyngre hållet skulle vara en stor fördel för Aidan O´Briens stenhårda adept. Mother Earth skrällvann 1000 Guineas på Newmarket och i starten efter var hästen heroisk som tvåa i den franska motsvarigheten på Longchamps. Den dagen var det en liknande bana som dagens och vi tror att det blir full pott för stoet undan kanonmamman Many Colours. 1600 meter är helt optimalt och hästen är otroligt vass på speed - drog dessutom ett bra startspår (8) mitt i fältet. Just nu finns odds kring fem gånger pengarna och det är i våra ögon åtminstone 25 procent för högt - då vi hade attackerat totoluckorna till oddset fyra gånger slanten…

Spelrekommendation: Mother Earth, tungt vinnarspel till fem gånger pengarna i Coronation Stakes, 17.20 svensk tid.

ATG arrangerar spel i en s.k. “världspool” så toton tål precis hur höga insatser som helst. Dessutom går det att spela V4 i en egen lokal pool. Loppen som drar igång 15.30 svensk tid ses med fördel på samma webbplats.