Nyheter

Det här är hästarna i storloppen på Bro Park

Publicerad
När man talar om "Cup-dagen" så är det alltid med högaktning i rösten och det är likadant när man skriver om den. Det är helt enkelt något alldeles speciellt med den här dagen i början av hösten. På söndag går paradnumret, Stockholm Cup International (Gr.3), lite tidigare än vanligt och det kan vara ett bra grepp från Svensk Galopp så att dagen inte behöver bli så lång för de som exempelvis har småbarn. Däremot är det förstås synd att det loppet inte ingår i DD-spelet. Utöver en högklassig GS75-kupong, som förstås är huvudspelet och ett måste att spela, så kan du spela DD, V4 och V3. Naturligtvis kan du också spela på de vanliga enloppspelen och varför inte också pröva att spela en raket?
b5df6mi2rgfoifllgdw
El Guanche och Carlos Lopez vid senaste segern på Jägersro Galopp i augusti. Han sprang kilometern på 58,5 sekunder och är oerhört kvick. Kan han slå Could Be King och de andra i "Sprinten?"? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Svensk Galopp har gjort en föredömlig presentation av hästarna som startar i storloppen. Mycket intressant läsning – klicka bara på hästnamnet så kommer du till “Galoppappen”. I våra tips kan du läsa mer om vad vi tror om respektive lopp. 

Tattersalls Nickes Minneslöpning (L)

Lopp 3, starttid 15:00

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021. 

Appel Au Maitre Svealandlöpning

Lopp 4, starttid 15:25

Stockholm Cup International (Gr.3)

Lopp 6, starttid 16:20

I detta lopp finns det också presentationer av alla tränare och ryttare. Du hittar direktlänkarna via sidan Startfältet i Stockholm Cup 2022 eller genom att klicka dig vidare från hästpresentationerna.

Startboxbild Stockholm Cup 2022 vit.png

Startfältet i Stockholm Cup International (Gr.3). Vem tror du vinner i år?

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021. 

Lanwades Stud Stakes (L)

Lopp 8, starttid 17:20

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021. 

Upplands-Bro Kommun Bro Park Sprint Championship (L)

Lopp 9, starttid 17:45

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021. 

Utöver de här fem loppen så är det fem lopp till och de får inte missas förstås. De två inledande hinderloppen är bland de bästa vi sett på år och dag. Första loppet går cirka klockan 13:50. Banprogrammet hittas här