Nyheter

Det här är hästarna i Pramms Memorial och Jägersro Sprint

Publicerad
Listedlöpningarna Meccom Group Pramms Memorial (L) och Jägersro Sprint (L) kommer att ridas på Jägersro Galopp på söndag. Det är något att se fram emot – minst sagt. Båda loppen ingår dessutom i både V64- och V4-spelet. Ingen lyckades hitta sex rätt i söndags på Göteborg Galopp och pengarna från den sexrättspotten kan du som är skicklig vinna på söndag om du sätter "sexan".
vdemmbcwzw0i5ukxa3j
Plantstepsdream och Jacob Johansen slår Duca Di Como och Elione Chaves i Peas And Carrots Mile (L). Det var i oktober förra året. Vad händer på söndag? Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Svensk Galopp har gjort en föredömlig presentation av hästarna som startar i de två storloppen. Mycket intressant läsning – klicka bara på hästnamnet så kommer du till “Galoppappen”. I våra tips tror vi mest på El Guanche, Mountain och General De Vega i Jägersro Sprint (L). I Pramms Memorial (L) så ser vi fram emot revanschmötet mellan Plantstepsdream och Duca Di Como. Extra kul är det att tre utomskandinaviska och internationella gäster kommer, varav två i “Pramms”. Trevlig läsning.   

Jägersro Sprint (L)

  1. Mountain
  2. El Guanche
  3. General De Vega
  4. Mohareb
  5. Amon Ra
  6. Irish Action
  7. Globemaster
  8. Zamson Zaid
  9. City Code

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021. 

Meccom Group Pramms Memorial (L)

  1. Stroxx Carlras
  2. Couples
  3. Duca Di Como
  4. Ayr Harbour
  5. Plantstepsdream
  6. Plata O Plomo
  7. Wolfof Vancouver
  8. Thunderey
  9. Furioso
  10. No Short Cuts

Här hittar du vinnarna i loppet 2000-2021.